Εκλογές 2014

Ελεύθερα τα διόδια στις εκλογές λέει ο Μαρκόπουλος

Ελεύθερα τα διόδια στις εκλογές λέει ο Μαρκόπουλος Ελεύθερα τα διόδια στις εκλογές λέει ο Μαρκόπουλος
Ελεύθερα τα διόδια στις εκλογές λέει ο Μαρκόπουλος Τη Δευτέρα 12 Μαΐου ο βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Μαρκόπουλος μίλησε στον Βημα fm για τη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές και έκανε γνωστή την πρόταση του προς την κυβέρνηση όπου θέλει την διέλευση των εκλογέων τα δύο Σαββατοκύριακα των εκλογών από τα διόδια να είναι ελεύθερη.

«Η αποχή στις ευρωεκλογές είναι κανόνας στην Ελλάδα, αλλά οι φετινές ευρωεκλογές συμβολίζουν την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη. Ο σταυρός προτίμησης δεν μπήκε από κάποια φοβία της κυβέρνησης για το ποιους θα επιλέξει, αλλά για να δείξει στους πολίτες ότι είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να εκφραστούν. Και γι’ αυτό θεωρώ ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τα πάντα από εδώ και στο εξής για να αυξηθεί η συμμετοχή στις ευρωεκλογές. Θα ήταν πολύ όμορφο να εξετάσει τα διόδια του Σαββατοκύριακου των δύο εκλογών να είναι ελεύθερα.

Δεν θα πρέπει οι πολίτες να αισθάνονται δύσκολο να πάνε δύο φορές στην περιφέρειά τους για να ψηφίσουν. Θα το έβλεπα ως μία πάρα πολύ όμορφη ενέργεια εκ μέρους της κυβέρνησης και εκστομίζοντάς το έτσι θετικά, πιστεύω ότι θα βάλω την κυβέρνηση σε σκέψη. Δεν φοβόμαστε τον κόσμο που θα πάει να ψηφίσει, αλλά φοβόμαστε την αποχή.»ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ κ Μαρκόπουλος.