Δημόσιο

Αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων Αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων
Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων ζητά με επιστολή της προς τις αρμόδιες αρχές την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο παλιό λιμάνι της πόλης προτείνοντας την ένταση των πεζών περιπολιών και της δίκυκλης αστυνόμευσης.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην επιστολή «το παλιό λιμάνι αποτελεί πόλο έλξης για έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες ωστόσο το παραεμπόριο και παραβατικές συμπεριφορές, υποβαθμίζουν την εικόνα του».

Στην επιστολή της η Ένωση αναφέρεται και στην είσοδο αν και απαγορεύεται κυρίως δικύκλων και άλλων οχημάτων. «Όλα τα παραπάνω δημιουργούν σοβαρή όχληση στους τουρίστες που κατεβαίνουν να απολαύσουν τον περίπατο τους με αποτέλεσμα να δεχόμαστε τα παράπονα τους και τα αρνητικά τους σχόλια, για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί και δεν τιμά την χώρα μας, αφού μάλλον με Βορειοαφρικανικές χώρες μας συγκρίνουν», υποστηρίζει στην επιστολή της η Ένωση.