Δημόσιο

Ρύθμιση οφειλών στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Ρύθμιση οφειλών στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη
Ρύθμιση οφειλών στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη Σας ανακοινώνουμε ότι με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4257/2014 παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες στου Δήμου να υποβάλλουν αίτηση και ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με ευνοϊκούς όρους.

 Η σχετική αίτηση υποβάλλεται μέχρι 14 Αυγούστου 2014 και η ρύθμιση γίνεται είτε α) με αίτημα για την εφάπαξ εξόφληση της οφειλής, οπότε απαλλάσσεται το 100% των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής της, β) είτε με αίτημα για την εξόφλησης της οφειλής σε δόσεις, ανάλογα με το ύψος της και τη μερική απαλλαγή των προστίμων και των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής της, κατά τις ειδικότερες ρυθμίσεις του Νόμου.

Εξαιρούνται και δεν υπάγονται στην παρούσα ρύθμιση:
-    Οφειλές από κάθε είδους πρόστιμα αυθαίρετων κατασκευών
-    Οφειλές υπαγόμενες σε καθεστώς ειδικότερων, ευνοϊκότερων προβλέψεων περί καταβολής σε δόσεις… (π.χ. εισφορά σε χρήμα των ιδιοκτητών ακινήτων για ένταξη στο σχέδιο πόλης κατά το π.δ. 5/86).
-    
Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εξαίρεση δεν ισχύει στην εφάπαξ εξόφληση των οφειλών με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) των κατά Κ.Ε.Δ.Ε προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να προσέρχονται στην Αντιδημαρχία  Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών , Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας  (Απ. Σαμανίδη 21 – Πανόραμα) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από τις 8:00  έως 13:00 (τηλ. επικοινωνίας 2313 301021 κ. Ζωγράφος Ιωάννης).

NETWORK