Δημόσιο

Ο Δήμος Ηρακλείου «μεγαλώνει» την παραλία της Αγίας Πελαγίας

Ο Δήμος Ηρακλείου «μεγαλώνει» την παραλία της Αγίας Πελαγίας Ο Δήμος Ηρακλείου «μεγαλώνει» την παραλία της Αγίας Πελαγίας
Ο Δήμος Ηρακλείου «μεγαλώνει» την παραλία της Αγίας Πελαγίας Τη σύμβαση εκπόνησης μελέτης με στόχο την προστασία και την αύξηση της έκτασης της παραλίας της Αγίας Πελαγίας, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης.

Η μελέτη, το κόστος της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου, κρίθηκε αναγκαία για να προστατευτεί από τη διάβρωση μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες της περιοχής, που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Ο κ. Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με σεβασμό στο περιβάλλον, με αξιοποίηση όλης της επιστημονικής γνώσης που υπάρχει για το θέμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους λάτρεις του πανέμορφου οικισμού, επιθυμούμε να δώσουμε μια μόνιμη λύση, σε ένα χρόνιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής. Επόμενό μας βήμα, αμέσως μόλις παραλάβουμε την ολοκληρωμένη και πλήρη μελέτη, είναι να βρούμε το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να υλοποιήσουμε και αυτό το σημαντικό έργο».