Δημόσιο

Τα αποτελέσματα α΄ σταδίου του 24 διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ

Τα αποτελέσματα α΄ σταδίου του 24 διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ Τα αποτελέσματα α΄ σταδίου του 24 διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ
Τα αποτελέσματα α΄ σταδίου του 24 διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα πρώτου σταδίου του 24ου διαγωνισμού για εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ)

Επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του 24ου (ΚΔ΄ εκπαιδευτική σειρά «Κοσμάς Ψυχοπαίδης») διαγωνισμού για την εισαγωγή 80 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (http://www.ekdd.gr/ekdda/index.php/gr/diagonismos-2015).

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) ανακοίνωσε ότι το δεύτερο στάδιο πρόκειται να διεξαχθεί από τις 22 έως και τις 26 Φεβρουαρίου, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση και ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο έχουν οι υποψήφιοι κατά σειρά επίδοσης σε διπλάσιο αριθμό του προκαθορισμένου αριθμού εισακτέων στην ΕΣΔΔΑ (δηλαδή 160), εφόσον έχουν συγκεντρώσει τη βάση της βαθμολογίας, προστιθεμένων και των ισοβαθμησάντων με τον τελευταίο επιτυχόντα υποψήφιο.

Με απόφαση της ΚΕΕ οι υποψήφιοι πρέπει από την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, και ώρες 08.00 έως 14.30, να προσκομίσουν ή να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο τμήμα Διοικητικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης της ΕΣΔΔΑ (Γραφείο 510, Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, Ταύρος).