Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» τη Μακάμπι με τρίποντο... μαχαιριά

Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» τη Μακάμπι με τρίποντο... μαχαιριά
Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της Euroleague προσέφεραν ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι στο ΣΕΦ. Εναλλαγές στο σκορ, σκληρές μονομαχίες και πολλά συναισθήματα συνέθεσαν το σκηνικό ενός αγώνα πραγματικό – θρίλερ ο οποίος κρίθηκε με ένα τρίποντο του Χάρισον από τα 9 μέτρα!

Η ομάδα του Μπαρτζώκα ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τους Μάρτινς και βεζένκοφ, όμως τελικά ο Χάρισον έκλεψε την παράσταση χάρη στο τρομερό buzzer beater που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη!

Ο αγώνας:

Μετά από ένα «παγωμένο» ξεκίνημα που βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς πόντο σχεδόν για δύο λεπτά. Ο Έλις έβαλε το πρώτο καλάθι με τον Μπράϊαντ να ισοφαρίζει για τους ισραηλινούς. Ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε διάθεση να πατήσει μέσα στη ρακέτα των φιλοξενούμενων και επιχειρούσε από απόσταση. Ο Βεζένκοφ και ο Παπανικολάου σημείωσαν το 5-2 και το 8-4 αντίστοιχα, όμως η Μακάμπι αντέδρασε γρήγορα και με πόντους των Μπράιαντ, Μπλάιζερ και Τζόουνς έφτασαν στο 8-14. Η Μακάμπι είχε ξεκινήσει να ξεδιπλώνει το επιθετικό της ταλέντο και ο Ολυμπιακός είχε χάσει την συγκέντρωσή του. Οι φιλοξενούμενοι συντηρούσαν μια διαφορά τεσσάρων έως έξι πόντων, αφού η ευστοχία της Μακάμπι είχε δημιουργήσει εκνευρισμό στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να πηγαίνουν σε «σκοτωμένα» σουτ. Κάπως έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε στο +7 (22-15) για τους παίκτες του Σφαιρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm