Αθλητισμός

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1: «Αλητεία» Μανθάνο και VAR!

INTIME INTIME
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όσο καλός θα έπρεπε και με αντίπαλο και την διαιτησία, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από σήμερα την τρίτη θέση και την πρόκρισή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά, οι Πειραιώτες μπορούν ακόμα να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πλέον βρίσκονται στην ισοβαθμία με τους Γάλλους, με την πρόκριση να κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική.

Έτσι έπαιξαν:

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας επέλεξε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, παρατάσσοντας την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3. Στα δοκάρια ξεκίνησε ο πολύπειρος Μανταντά, ο οποίος είχε μπροστά του τους Τσαλέτα – Τσαρ και Άλβαρο, ενώ οι Σακάι και Αμαβί ξεκίνησαν στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Την τριπλέτα των χαφ αποτελούσαν οι Καμαρά, Ροζιέ και Κιζάνς, ενώ στην επίθεση βρίσκονταν οι Τοβάν, Παγιέ και Μπενεντέντο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε και εκείνος με σχηματισμό 4-3-3, θέλοντας οπωσδήποτε να βρεί γκολ. Κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία βρίσκονταν για ακόμη μία φορα ο Ζοζέ Σα, ενώ οι Σισέ, Σεμέδο, Ραφίνια και Χολέβας αποτελούσαν την τετράδα της άμυνας. Ο Καμαρά, ο Μπουχαλάκης και ο Μβιλά ήταν οι τρείς στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν στην αιχμή του δόρατος, με τον Βρουσάι στα αριστερά του και τον Φορτούνη στα δεξία του, με τον τελευταίο όμως να κινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Περισσότερα στο overfm.gr