Αθλητισμός

Ιακωβίδης για το ξέσπασμα στους Ολυμπιακούς: «Άκουσα ότι βγήκα για να κλαφτώ, για μιζέρια και επαιτεία» (βίντεο)

(Φωτ.: Intime) (Φωτ.: Intime)
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με το ξέσπασμα ψυχής που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη - εξομολόγηση για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά το ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συγκίνησε για μια ακόμη φορά με τις αποκαλύψεις του. Ο 30χρονος αρσιβαρίστας μίλησε για τις δυσκολίες και τα «βάρη» που έχει σηκώσει όλα αυτά τα χρόνια, για το bullying που έχει δεχτεί, αλλά και για τα πικρόχολα σχόλια που ακούστηκαν μετά το ξέσπασμά του.

«Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ. Από παράγοντες ειπώθηκαν. Ότι κλάφτηκα, μιζέρια, επαιτεία. Το είπαν κι αθλητικοί παράγοντες και πολιτικοί και ακόμη τα ακούω, αλλά τα σχόλια έχουν βαρύτητα ανάλογα με την προσωπικότητα που τα λέει. Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν με αγγίζουν. Ως εδώ έφτασα ολομόναχος, με λιγοστή βοήθεια, γέμισαν όμως την ψυχή μου δηλητήριο», δήλωσε μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί bullying στο χώρο του αθλητισμού και έκανε λόγο για ψυχολογικό πόλεμο. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ένα περιστατικό με Έλληνα συναθλητή του, τον οποίο ο η Ομοσπονδία είχε στείλει για προσαρμογή πέντε ημέρες νωρίτερα στο μέρος όπου διεξάγονταν η διοργάνωση, ενώ τον ίδιο τον είχαν στείλει μόλις μια ημέρα πριν από τον αγώνα του. «Αυτό δεν είναι αδικία», αναρωτήθηκε.