Αθλητισμός

Η Βούλα Πατουλίδου για τον Τεντόγλου: «Ξέρεις τι θα πει λύσσα;»

Η Βούλα Πατουλίδου για τον Τεντόγλου: «Ξέρεις τι θα πει λύσσα;» Φωτογραφία: Eurokinissi Sports
Η Βούλα Πατουλίδου σχολίασε το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε φέτος στη Βουδαπέστη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται φέτος στη Βουδαπέστη, καταφέρνοντας να «πετάξει» στα 8,52 μέτρα. Το μετάλλιο που «έλειπε από την συλλογή του» κατάφερε να πάρει με το καταπληκτικό έκτο άλμα του ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

H νίκη του αυτή έχει ιστορική της σημασία, αφού ο συγκεκριμένος αθλητής έχει καταφέρει να κάνει το «απίστευτο» - παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο σε όλες τις διοργανώσεις που υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα (Ολυμπιακοί αγώνες, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Πέρα από τον απλό κόσμο, τον συνεχάρηκαν για την επιτυχία του πολλοί γνωστοί Έλληνες και αθλητές, μία εκ των οποίων ήταν και η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναγνωρίζοντας το πόσο σπουδαίος αθλητής είναι ο Τεντόγλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γράφοντας στη λεζάντα: «Ξέρεις τι θα πει λύσσα; Να γδέρνεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου για να φτάσεις το αδύνατο. Να μην τα παρατάς όταν όλα και όλοι σου γυρνάνε την πλάτη. Ο κόσμος αλλάζει μόνο μ' αυτούς τους τύπους που βγάζουν γλώσσα στο άπιαστο!».