Αθλητισμός

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας

eurokinissi eurokinissi
«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με την Γεωργία στην Τιφλίδα, βρέθηκε ντοπαρισμένος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα diki sports, το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι ακριβές. Η πληροφορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency. Σημειώνεται βεβαίως πως, εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα, η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Όμως ο παίκτης θα τιμωρηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει πως «Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφσιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της "Δίκης" επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη.

Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ' όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

Η τοποθέτηση της ΕΠΟ

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».