Ελλάδα

Χρήστος Σταυρόπουλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής

Χρήστος Σταυρόπουλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηγουμενίτσα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής
Λίγες ώρες μετά την απώλεια του Στάθη Χατζηλάμπρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έσβησε στην άσφαλτο.

Δύο νεαρά παιδιά, δυο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έσβησαν στην άσφαλτο σήμερα με διαφορά λίγων ωρών μετά από τροχαία δυστυχήματα. Ο πρώτος θάνατος που συγκλόνισε τον αθλητικό χώρος ήταν αυτός του Στάθη Χατζηλάμπρου.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 26χρονος ποδοσφαιριστής Στάθης Χατζηλάμπρου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών ο Στάθης Χατζηλάμπρου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από το τροχαίο που ενεπλάκη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Θήβα, Άγιο Ιερόθεο, ΠΑΟ Ρουφ και Πανελευσινιακό, ενώ στον Ελλοπιακό πέρασε την τελευταία περίοδο της καριέρας του.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας. ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει. Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος».

Ηγουμενίτσα: Νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Σταυρόπουλος σε τροχαίο δυστύχημα

Μετά τον Σταύρο Χατζηλάμπρο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο λόγος για τον 31χρονο τερματοφύλακα της ΑΕ Κρανούλας, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν υπό άγνωστες συνθήκες, ο 31χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα τσιμεντένιο φράχτη. Αποτέλεσμα της σφοδρής αυτής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 31χρονου οδηγού, αλλά και ο τραυματισμός του 34χρονου συνοδηγού.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη και διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε…Η οικογένεια μας σήμερα έγινε πιο φτωχή. Λόγια δεν υπάρχουν. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό παράδεισο Χρηστάρα μας»

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824824656451317&set=a.410831137850673&type=3&ref=embed_post&__tn__=EH}