Αθλητισμός

Οργή Μπακασέτα για τα περί ντόπινγκ στην εθνική ομάδα - «Ντροπή τους»

Οργή Μπακασέτα για τα περί ντόπινγκ στην εθνική ομάδα - «Ντροπή τους» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Δημιουργούν ένα πρόβλημα από το πουθενά, ό,τι χειρότερο να σπιλώνουν κατ’ αυτό τον τρόπο έναν διεθνή ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα περί ντόπινγκ.

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν έκρυψε την οργή του για τα δημοσιεύματα περί κρούσματος ντόπινγκ στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, δηλώνοντας ό,τι αυτοί που ευθύνονται για το θέμα θα πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αναλογεί.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 5-0, εκτός έδρας, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις φήμες που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες περί κρούσματος ντόπινγκ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τόσο η UEFA όσο και η FIFA απάντησαν αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην εθνική ομάδα. Επίσης, ο Φώτης Ιωαννίδης μέσω social media ανακοίνωσε ότι θα στραφεί στη δικαιοσύνη, επειδή κάποιοι ενέπλεξαν το όνομά του σε αυτή την υπόθεση.

Μπακασέτας: Σπιλώνουν ποδοσφαιριστές με τον χειρότερο τρόπο

«Ως αρχηγός της εθνικής, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν ονόματα ποδοσφαιριστών- γιατί ακούγονταν διάφορα ονόματα- και όταν έχει προηγηθεί κάτι τόσο απογοητευτικό για εμάς, που θα περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσουμε να χωνέψουμε ότι δεν προκριθήκαμε», δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, αναφερόμενος σε αυτή την υπόθεση.

«Παρόλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που σπιλώνουν ποδοσφαιριστές και αθλητές με τον χειρότερο τρόπο. Πιστέψτε με, το να μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν οι παίκτες ότι έχουν βγει ντοπαρισμένοι είναι το χειρότερο πράγμα για έναν αθλητή και το κουβαλάει για όλη του τη ζωή. Δεν μπορώ να το καταλάβω», συνέχισε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.

«Αυτό που θα απαιτήσω είναι να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Δημιουργούν ένα πρόβλημα από το πουθενά, γιατί δεν βοηθάει κανέναν. Με πήρε παίκτης και έψαχνε τις αντιβιώσεις των παιδιών του για να δει αν υπάρχει κάποια ουσία. Έκαναν πάρα πολύ κακό όσοι ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία. Είναι απαράδεκτο», τόνισε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

«Οφείλουν μια τεράστια συγγνώμη και είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν. Θέλω να πιστεύω πως η ΕΠΟ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα ώστε να τιμωρηθούν όπως τους αναλογεί. Γιατί το να σπιλώνουν έναν διεθνή ποδοσφαιριστή κατ’ αυτό τον τρόπο είναι ό,τι χειρότερο», δήλωσε ακόμα και κατέληξε: «Ντροπή σε αυτούς που κάνουν κάτι τέτοιο».