Αθλητισμός

«Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια»: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του

«Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια»: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Συμπαίκτες του Θοδωρή Ζαγοράκη στον θρίαμβο του Euro 2004, αλλά και ο Φερνάντο Σάντος έδωσαν το παρών στην παρουσίαση.

Το «ταξίδι» του Θοδωρή Ζαγοράκη στα γήπεδα καταγράφεται στο βιβλίο του «Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια», που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην Αθήνα.

Το βιβλίο έγραψε ο δημοσιογράφος και φίλος του, Σταύρος Σουντουλίδης και καταγράφει τη διαδρομή του πρώην ποδοσφαιριστή από τα γήπεδα της Καβάλας, στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τη Λέστερ, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Euro 2004.

zagorakis3_5a893.jpg

«Ίσως βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να περάσουμε τα μηνύματα και να αποτυπώσει όσα βιώνει ένας ποδοσφαιριστής στην πορεία του», είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης για το βιβλίο. «Απίστευτο αυτό που ζήσαμε στο Euro του 2004. Ήταν όλοι οι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση και φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία. Όλοι θα πρέπει να μοιραζόμαστε εμπειρίες που έχουμε ζήσει για να μαθαίνουν οι νεότεροι», ανέφερε ακόμα.

zagorakis1_e9967.jpg

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας και ο Βασίλης Τσιάρτας- συμπαίκτες του Θοδωρή Ζαγοράκη στην εθνική ομάδα στη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου- έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Εκεί ήταν και ο Φερνάντος Σάντος. Εξάλλου, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό ως διεθνής παίκτης, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

santos_efeb7.jpg

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές 2024.

androylakis_fab5f.jpg