Αθλητισμός

Conference League: Αυτός είναι ο καιρός την ώρα του τελικού - Ανάρτηση Τσατραφύλλια

Conference League: Αυτός είναι ο καιρός την ώρα του τελικού - Ανάρτηση Τσατραφύλλια
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έδωσε την πρόγνωση για τον καιρό του τελικού για το Conference League. Θα βρέξει γκόλ;

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την σέντρα στις 22:00 του τελικού για το Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα και οι φίλοι των δύο ομάδων που θα βρεθούν στην "OPAP Arena" προετοιμάζονται για το σπουδαίο παιχνίδι. 

Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε στο γήπεδο της ΑΕΚ όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα, διεκδικώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρώτο για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο. Tα μέτρα πέριξ της ΟΠΑΠ Arena είναι δρακόντεια καθώς οι δρόμοι είναι αποκλείσμένοι ενώ χρειάζεται και ειδική διαπίστευση κυκλοφορίας.

Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια για τον καιρό του τελικού στον Conference League

kairos tsatrafyllias 74204

Στο ρυθμό του τελικού και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας που με ανάρτησή του ενημερώνει τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στον αγώνα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Στην εικόνα που συνοδεύει την ανάρτησή αναφέρει ότι η θερμοκρασία στις 22:00 το βράδυ θα είναι 20 βαθμοί Κελσίου, θα υπάρχει υγρασία σε ποσοστό 40% ενώ δεν θα υπάρχει αέρας καθώς τα προγνωστικά δίνουν 1-2 μποφόρ. Και με την βούλα του μετεωρολόγου, ο καιρός είναι ευνοικός και για τις δύο ομάδες και όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. 

{https://www.facebook.com/giorgos.tsatrafyllias/posts/pfbid0AfWCyiYB3vUJrzjeBFJRCNm4kGpbzVJ1duNVvGYTPntK4wNaNFcwT38v6ThiUcqdl}