Αθλητισμός

Τα σπαράγγια «δείχνουν» τον νικητή του Euro 2024

Τα σπαράγγια «δείχνουν» τον νικητή του Euro 2024 Φωτογραφία: Youtube
Ξεχάστε τον Πολ το χταπόδι, άλλος δίνει την απάντηση για τον νικητή του Euro 2024.

Το 2010, ο κόσμος του ποδοσφαίρου που ήθελε να μάθει ποιος θα κερδίσει το Euro, είχε στραφεί στα χταπόδια. Τότε ο Πολ το χταπόδι προέβλεπε το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα και έπεφτε μέσα όταν διάλεγε τη σημαία της κάθε χώρας που διεκδικούσε τη νίκη. Τώρα κάμποσα χρόνια αργότερα την απάντηση για το Euro 2024 δίνουν τα σπαράγγια.

Η 67χρονη Τζεμίνα Πάκινγτον είναι μία Βρετανίδα η οποία «διαβάζει» τα σπαράγγια, όπως άλλοι διαβάζουν τον καφέ, τα σπαράγγια ακόμα και το αβγό.

Η τακτική της είναι απλή: έχει έναν τεράστιο δίσκο, πιάνει μία γεμάτη χούφτα σπαράγγια και τα πετά στον αέρα. Στη συνέχεια, ανάλογα με τη θέση που έχουν πάρει, προβλέπει το μέλλον. Έτσι έκανε και με το Euro 2024. Και (οποία έκπληξη) η Τζεμίνα Πάκινγκτον προέβλεψε ότι ο νικητής του Euro 2024 θα είναι η Αγγλία. Σύμφωνα πάντα με τα σπαράγγια.

Η 67χρονη ωστόσο δεν είναι άγνωστη στη Βρετανία. Έχει ξαναπασχολήσει τα Μέσα καθώς έχει κάνει και άλλες επιτυχημένες προβλέψεις. Μεταξύ αυτών το αποτέλεσμα του Brexit, τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και το ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Επιστρέφει σπίτι του το τρόπαιο. Οι φίλαθλοι της Αγγλίας έχουν κάθε λόγο να είναι θετικοί και αισιόδοξοι. Βλέπω και πολύ δυνατό τον Χάρι Κέιν» είπε. Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 10 Ιουλίου…στον τελικό του Euro 2024.

@lidlgb

What are your UEFA EURO 2024™ predictions? We asked the world's first and only Asparamancer, Jemima Packington, to tell us what the future holds using our fresh British asparagus...

♬ original sound - LidlGB