Αθλητισμός

Άγριος καβγάς Σάριτς και Ίβιτσα σε κλαμπ: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» λένε οι Κροάτες

Άγριος καβγάς Σάριτς και Ίβιτσα σε κλαμπ: «Οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτοι επίθεση» λένε οι Κροάτες
Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο φαίνονται οι Κροάτες μπασκετμπολίστες να έχουν μπλέξει σε καυγά σε κλαμπ της παραλιακής.

Για σύντομο διάρκειας καυγά κάνει λόγο η Ομοσπονδία Κροατίας μετά το επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ σε κλαμπ στην παραλιακή.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Σάριτς να δέχεται ένα δυνατό χτύπημα από το οποίο σωριάζεται στο έδαφος, ενώ ο Ζούμπατς φαίνεται να έχει αίματα στα γόνατα.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τον καυγά σημειώνοντας πως «οι παίχτες μας δέχθηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική η οποία τους υποχρέωσε να αμυνθούν».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως «ήταν ένα σύντομης διάρκειας επεισόδιο που διεκόπη χάρη στην επέμβαση των εργαζομένων του κλαμπ».

{https://x.com/mikejbabcock/status/1810392256798666860}

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Κροατίας

«Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

NETWORK