Αθλητισμός

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από τo δυστύχημα στα Τέμπη, 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από τo δυστύχημα στα Τέμπη, 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες Φωτογραφία: INSTAGRAM
Έκανε το απόλυτο 25/25 και προκρίθηκε πρώτη στον τελικό όπου κατέκτησε την 5η θέση.

Η 23χρονη Εμμανουέλα Κατζουράκη έκανε το όνειρο πραγματικότητα και κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο αγώνισμα της σκοποβολής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σκοποβολή, Εμμανουέλα Κατζουράκη.ήταν μία από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.
Σήμερα, 17 μήνες μετά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και κάνοντας το απόλυτο 25/25 βολές βρέθηκε στην4η και 5η σειρά των προκριματικών στο σκιτ γυναικών.

katzoyraki1_66c02.jpg

Με αυτό το σκορ έκλεισε την θέση της στον τελικό και μάλιστα πρώτη. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με 23/30 βολές κατακτώντας την 5η θέση στον τελικό του σκιτ γυναικών, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι οι φορές που μια πέμπτη θέση αξίζει κάτι περισσότερο κι από ένα χρυσό μετάλλιο. Η σκοπεύτρια Εμμανουέλα Κατζουράκη, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πέτυχε μια κορυφαία επιτυχία» έγραψε ο Νίκος Ανδρουάκης σε ανάρτησή του.

«Σήμερα όμως την χειροκροτούμε και για έναν ακόμη πιο σημαντικό λόγο. Για τη δύναμη της ψυχής της. Περίπου ενάμισι χρόνο πριν, η Εμμανουέλα είχε επιζήσει από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη».

{https://www.facebook.com/androulakisnikosgr/posts/pfbid02Z4V7SV7BgxwRDEi6y5Vz6ynCvPjgZxUCDeNiQNfHvtVfSjSCYfZaepWcwr2dhFhHl}