Αθλητισμός

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: Συγχαρητήρια από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για το χάλκινο μετάλλιο

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: Συγχαρητήρια από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία για το χάλκινο μετάλλιο Φωτογραφία: INTIME
Κατάφερε να κατακτήσει το μετάλλιο με τη διαδικασία των ρεπεσάζ.

Μετάλλιο για την πάλη 20 χρόνια μετά κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ. Ο αθλητής της πάλης αγωνίστηκε με τη διαδικασία των ρεπεσάζ και κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του από το Σαν Μαρίνο (Αμερικανός στην καταγωγή) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ελευθέρα πάλη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Μια ακόμη σπουδαία νίκη για την πατρίδα μας που μας δίνει μεγάλη χαρά] έγραψε σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατερίνα Σακελλαροπούλου.

{https://twitter.com/PresidencyGR/status/1821981371415588952}

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του συνεχάρη τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη στην κατηγορία των 86 κιλών. «Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη, στην κατηγορία των 86 κιλών. Άλλη μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1821985613320745387}

Με μία λιτή ανακοίνωση ευχήθηκε για το χρυσό μετάλλιο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη!».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1821990010293473480}

«Θερμά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ελευθέρας πάλης. Μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πάλη μετά απο 20 χρόνια!» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

{https://twitter.com/androulakisnick/status/1821994498395926718}

«Πολλά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ που μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη στα 86 κιλά» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. «Είναι το 8ο μετάλλιο για τη χώρα μας, ενώ η ελληνική πάλη παίρνει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 20 χρόνια. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες» καταλήγει η ανακοίνωση.

NETWORK