Αθλητισμός

Τεντόγλου- Καραλής: Τα πριμ που διεκδικούν αύριο στον τελικό των Diamond League

Τεντόγλου- Καραλής: Τα πριμ που διεκδικούν αύριο στον τελικό των Diamond League Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο Καραλής ανέβηκε στην πλάτη του Τεντόγλου για την «προπόνηση» και το αντίστροφο.

Στις Βρυξέλλες πέφτει η αυλαία των Diamond League το επόμενο διήμερο (13-14/9), όπου ήδη βρίσκονται ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Οι δύο Ολυμπιονίκες αγωνίζονται αύριο, Παρασκευή σε μήκος και επί κοντώ αντίστοιχα και θα αντιμετωπίσουν τους κορυφαίους των αγωνισμάτων τους (ΕΡΤ3 21:00).

Σήμερα, οι δύο φίλοι «βοήθησαν» ο ένας τον άλλον στην προπόνηση. Σε βίντεο που ανάρτησε ο Εμμανουήλ Καραλής, είναι ανεβασμένος στην πλάτη του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κάνει «καθίσματα» με το βάρος του «χάλκινου» Ολυμπιονίκη του επί κοντώ.

Στο επόμενο βίντεο αλλάζουν ρόλους και ο Καραλής σηκώνει τον Τεντόγλου, ενώ και στις δύο περιπτώσεις ο προπονητής του δεύτερου, Γιώργος Πομάσκι, είναι δίπλα τους για να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάει κάτι στραβά στα παιχνίδια τους.

{https://www.instagram.com/p/C_0qFJiotIH/}

Οι αντίπαλοι του Τεντόγλου και του Καραλή

Αύριο, ο δύο φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους θα αντιμετωπίσει τους άλτες που πήραν από τη 2η έως την 4η θέση στο Παρίσι, μεταξύ άλλων, δηλαδή τους Γουέιν Πίνοκ, Ματία Φουρλάνι και Ζίμον Εχάμερ.

tentoglou-antipaloi_1cfeb.png

Όσο για τον Καραλή, θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Μόντο Ντουπλάντις αλλά και τον «ασημένιο» Ολυμπιονίκη του Παρισιού Σαμ Κέντρικς μεταξύ άλλων.

karalis-antipaloi_5a68c.jpg

Τα χρηματικά έπαθλα στις Βρυξέλλες

Σε κάθε μίτινγκ των Diamond League ο νικητής κάθε αγωνίσματος έπαιρνε από 10.000 δολάρια. Όμως, για τον τελικό το ποσό αυτό τριπλασιάζεται.

Όσοι πάρουν τη δεύτερη θέση στις Βρυξέλλες θα πάρουν από 12.000 δολάρια, ενώ η τρίτη θέση έχει πριμ 7.000 δολαρίων.

Τα χρηματικά έπαθλα στον τελικό των Diamond League

1η θέση 30.000 δολάρια
2η θέση 12.000 δολάρια
3η θέση 7.000 δολάρια
4η θέση 4.000 δολάρια
5η θέση 2.500 δολάρια
6η θέση 2.000 δολάρια
7η θέση 1.500 δολάρια
8η θέση 1.000 δολάρια