Αθλητισμός

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπορεί να… αναπνεύσει από τα μετάλλια και ζητά βοήθεια

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπορεί να… αναπνεύσει από τα μετάλλια και ζητά βοήθεια Φωτογραφία: INSTAGRAM
Το 2024 ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του Εμμανουήλ Καραλή, έως τώρα.

Τρία μετάλλια και για πρώτη φορά μία «πτήση» πάνω από τα 6 μέτρα… Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη χρονιά.

Το 2024 υπήρξε η καλύτερη χρονιά της καριέρας του πρωταθλητή του επί κοντώ. Κάτι το οποίο απολαμβάνει τώρα ο 24χρονος άλτης, που χαλαρώνει πριν βάλει τους επόμενους στόχους του.

«Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω», ήταν η χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής, δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τα τρία μετάλλια που κέρδισε φέτος τοποθετημένα πάνω στο πρόσωπό του.

«Αναμφισβήτητα η καλύτερη σεζόν της ζωής μου, μέχρι τώρα», έγραψε ακόμα και δημοσίευσε φωτογραφίες από το βάθρο των τριών μεγάλων διοργανώσεων, στο οποίο ανέβηκε φέτος.

{https://www.instagram.com/p/DADHK68I5_Z/?img_index=1}

Τον χειμώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν τρίτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τον Ιούνιο αναδείχθηκε «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης και ακολούθησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αλλά δεν ήταν μόνο τα μετάλλια, αφού φέτος μπήκε και στο «κλαμπ» των επικοντιστών που έχουν περάσει τα 6 μέτρα, πραγματοποιώντας αυτή την «πτήση» στην Πολωνία, στις 25 Αυγούστου.