Αθλητισμός

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού για τον θάνατου του Τζορτζ Μπάλντοκ

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού για τον θάνατου του Τζορτζ Μπάλντοκ
Στο πένθος η οικογένεια του Παναθηναϊκού από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στα μαύρα ντύθηκαν όλα τα social media του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ειδικότερα στο facebook τόσο η εικόνα του προφιλ, όσο και η φωτογραφία εξωφύλλου μπήκαν σε μαύρο φόντο ως μια πρώτη αντίδραση από την τραγική είδηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

panathinaikos_c23a5.jpg

Σε αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και η ΕΠΟ, αντικαθιστώντας τη φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς της εθνικής ομάδας στα social media με μαύρο χρώμα.

ethniki_omada_fea0b.png

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 22:30 της Τετάρτης και σύμφωνα με πληροφορίες τον αναζητούσε η σύζυγος του που είναι στην Αγγλία η οποία δεν τον έβρισκε. Κάλεσε τον σπιτονοικοκύρη της και εκείνος τον βρήκε νεκρό στην πισίνα και ειδοποίησε το 100.

Ο 31 χρονος έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.