Αθλητισμός

Τζορτζ Μπάλντοκ: Την βαθιά τους οδύνη εκφράζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Την βαθιά τους οδύνη εκφράζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνει: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

{https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/pfbid02SteAHMzMWKQGMeCpLqb1s4dS6LjpQV4F9BrSxmDxkPN6p7vyjyBVisFzgBCxeAMPl}

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… ».

{https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/posts/pfbid02rLxm4ZL1SGiToMDzJE2mzCXELn3FA6jNBchW8UDhucckKtUjoQFuguf7iupNmaSql?locale=el_GR}