Αθλητισμός

Εθνική ομάδα: Ενός λεπτού σιγή στο Γουέμπλεϊ για τον Μπάλντοκ, πριν το ματς με την Αγγλία

Εθνική ομάδα: Ενός λεπτού σιγή στο Γουέμπλεϊ για τον Μπάλντοκ, πριν το ματς με την Αγγλία Φωτογραφία: INTIME/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ
Τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ και στο ΟΑΚΑ.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο Γουέμπλεϊ, πριν από το ματς της εθνικής ομάδας με την Αγγλία, στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η αναμέτρηση για το Nations League ξεκίνησε λιγότερο από 24 ώρες αφού έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας.

Η ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή του ματς, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά η UEFA απέρριψε το αίτημα, λόγω του «φορτωμένου» αγωνιστικού προγράμματος.

{https://x.com/England/status/1844451118224445463}

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονται με μαύρο περιβραχιόνιο. Εξάλλου, ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στην Αγγλία και έπαιξε εκεί επί χρόνια, προτού πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Μάιο.

ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΚ

ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Στην παραδοσιακή φωτογραφία πριν από το ματς, οι παίκτες της εθνικής Ελλάδας πόζαραν κρατώντας μπροστά τους τη φανέλα με το όνομα του Μπάλντοκ.

{https://www.instagram.com/p/DA9IwaCNl_v/?img_index=1}

Τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με κοινή δήλωση αποχαιρέτισαν συντετριμμένοι τον συμπαίκτη τους.

«Φίλε… Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συμπαίκτης, ο Τζορτζ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο πόνος μας είναι απερίγραπτος.

Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…», ανέφεραν στη δήλωσή του.

Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ τίμησαν και στο ΟΑΚΑ, όπου επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, για τη Euroleague.

ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΚ