Πολιτική

Δούκας: Καλώ τον Ανδρουλάκη να γίνει έστω και την Παρασκευή το debate

Δούκας: Καλώ τον Ανδρουλάκη να γίνει έστω και την Παρασκευή το debate Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
«Επιστρέφουμε σε άσχημες καταστάσεις», δήλωσε ο Δούκας για τη μη διεξαγωγή του debate.

Ο Χάρης Δούκας κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνουν το debate έστω και αύριο, Παρασκευή, προπαραμονή του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Το debate δεν έγινε «επειδή δεν ήθελε ο Ανδρουλάκης», επανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων. Δήλωσε ξανά ότι ο ίδιος ήταν διαθέσιμος όλες τις ημέρες και συμπλήρωσε ότι η τηλεμαχία μπορούσε να πραγματοποιηθεί και το βράδυ της Πέμπτης, πριν από την έναρξη του ματς της εθνικής Ελλάδας.

«Έχουμε μία ημέρα στη διάθεσή μας, καλώ τον Νίκο Ανδρουλάκη… αύριο δεν έχω βάλει καμία δραστηριότητα, περιμένω έστω και την τελευταία στιγμή να γίνει το debate», συμπλήρωσε.

«Όταν κάνουμε μία δημόσια δέσμευση πρέπει να την τηρούμε, επιστρέφουμε σε καταστάσεις που είναι άσχημες», δήλωσε αναφερόμενος στο ζήτημα του debate. «Ήρθαν 300.000 την πρώτη Κυριακή, πολλοί για πρώτη φορά να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ. Επανατοποθετούμαστε ποιο το δίλημμα της δεύτερης κάλπης και δεν γίνεται το debate; Πώς θα πείσουμε αυτό τον κόσμο να μας ακολουθεί, να μας εμπιστεύεται;», διερωτήθηκε.

Ο Χάρης Δούκας δήλωσε ξανά ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πολιτικό κέντρο στο οποίο θέλει να συμμετέχουν όλοι οι συνυποψήφιοί του. Κάτι που, διευκρίνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αφορά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος δήλωσε ότι θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ, «από όποιο μετερίζι» και θα «παλεύω για τον χώρο με ενότητα», αν ηττηθεί στις εκλογές την Κυριακή.