Αθλητισμός

Λουάνα Αλόνσο: Από τους Ολυμπιακούς στο Only Fans

Λουάνα Αλόνσο: Από τους Ολυμπιακούς στο Only Fans
Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού να σήμαναν το τέλος της αθλητικής καριέρας της Λουάνα Αλόνσο, ωστόσο η νεαρή κολυμβήτρια εξακολουθεί να τραβά το φως της δημοσιότητας.

Πρόσφατα η 20χρονη Λουάνα Αλόνσο από την Παραγουάη απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό χάνοντας το όνειρο της διάκρισης και παράλληλα κέρδισε... εκατομμύρια ακολούθους στα social media.

Πλέον δηλώνει έτοιμη να αξιοποιήσει όλη τη δημοτικότητα που κέρδισε από τους Αγώνες του Παρισιού το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

{https://www.instagram.com/reel/CvI_CCMP5QV/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

«Η αγαπημένη σας πρώην κολυμβήτρια είναι εδώ. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσετε», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της στη συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει σε χρήστες να πωλούν ή/και να αγοράζουν αποκλειστικό περιεχόμενο ενήλικου ενδιαφέροντος.

Στην πλατφόρμα του OnlyFans οι χρήστες δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους που «προστατεύονται» από την μηνιαία συνδρομή, με σκοπό οι δημιουργοί του περιεχομένου εισπράττουν χρήματα, το 20% εκ των οποίων καταλήγει στην εταιρεία.

{https://www.instagram.com/p/CJCE3McgUsG/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

{https://www.instagram.com/p/CYcK1QoPtpy/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Παραγουανή κολυμβήτρια αγωνίστηκε στα 100 μέτρα πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά. Λίγο μετά ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αποσύρεται από την αγωνιστική κολύμβηση.

«Είναι επίσημο πλέον! Αποσύρομαι από την κολύμβηση, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξη! (...) Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να ονειρεύομαι, μου διδάξατε να αγωνίζομαι, να προσπαθώ, επιμονή, θυσία, πειθαρχία και πολλά άλλα. Σας έδωσα μέρος της ζωής μου και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες μου (...) Δεν είναι αντίο, είναι τα λέμε σύντομα», είχε γράψει σε ανάρτησή της μετά τον αποκλεισμό της.

{https://www.instagram.com/p/C967qPFg4HC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Σημειώνεται πως στη διάρκεια των Ολυμπιακών του Παρισιού είχε δημιουργηθεί μεγάλο σάλος έπειτα από πληροφορίες πως της είχαν ζητήσει να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς.

«Η παρουσία της δημιουργεί μια ανάρμοστη ατμόσφαιρα στην ομάδα της Παραγουάης», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης.