Auto - Moto

Porsche 911 GT2: Το δώρο που έκανε ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν και έμεινε στον Παναθηναϊκό

Porsche 911 GT2: Το δώρο που έκανε ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν και έμεινε στον Παναθηναϊκό
H Porsche 911 GT2 που έκανε δώρο ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν και τον έπεισε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αν και λάτρης των μοντέλων της Mercedes, αποφάσισε να κάνει δώρο μια Porsche 911 GT2 στον Αμερικανό σταρ για να τον πείσει να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού για τους φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Σε αυτό το πλαίσιο η εκπομπή στο YouTube «Magic Euroleague», από τους συντελεστές του sdna.gr, αποκάλυψε μία σημαντική κίνηση στην οποία προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έπαιξε τον δικό της ρόλο για να συνεχίσει ο Κέντρικ Ναν να φοράει τα πράσινα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι στη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες πριν από μερικούς μήνες για να υπογράψουν το νέο διετές συμβόλαιο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε στον Αμερικανό γκαρντ ότι εφόσον αυτός και οι συμπαίκτες του κατακτήσουν τη Euroleague στο Final-4 του Βερολίνου θα του κάνει δώρο μια ασημί Porsche GT2!

Η σειρά παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1993 και η ανάπτυξή της έγινε για να την ομολογκασιόν στους αγώνες GT2, όπου και προέκυψε η ονομασία της.

{https://www.youtube.com/watch?v=97XHn3VCpLc&t=4s}