Επιχειρήσεις

«Δώρα Αγάπης» από την AB Βασιλόπουλος σε 175 καταστήματά της και στο ΑΒ Eshop

«Δώρα Αγάπης» από την AB Βασιλόπουλος σε 175 καταστήματά της και στο ΑΒ Eshop
Όπως όλα τα πράγματα το 2020 έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα είναι εντελώς διαφορετικά. Αυτές οι γιορτές όμως μας θυμίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι σημαίνει αγάπη και πόσο σημαντική είναι για τη ζωή μας.

Σκεφτείτε ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται τη στήριξή μας, άνθρωποι που χρειάζονται αγάπη και εμείς μπορούμε να τους τη δώσουμε.

Οι πράξεις αγάπης είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε κάποιον. Και δεν είναι απαραίτητο εκείνος ή εκείνη που θα δεχτεί το δώρο μας να είναι, «οι δικοί μας» γνωστοί άνθρωποι.

Φέτος ίσως και λίγο παραπάνω από άλλες χρονιές, είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που μας χρειάζονται. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν ανάγκη την δική μας αγάπη περισσότερο από ποτέ.

Πώς μπορούμε εύκολα και με μόλις 3,75 ευρώ να βοηθήσουμε;

KOYTI Agapis Basic 2020

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τα μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 175 επιλεγμένα καταστήματά της αλλά και στο ΑΒ Εshop.

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό.

Πώς; Μπορούμε να δωρίσουμε οι ίδιοι το «μαγικό» κουτί σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι το έχει ανάγκη ή να το τοποθετήσουμε στο «ειδικό καλάθι» που συγκεντρώνονται τρόφιμα, μέσα στα 175 επιλεγμένα καταστήματα της «ΑΒ Βασιλόπουλος» όπου το διαθέτει.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσουν να φτάσει το «Δώρο Αγάπης» μας, στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Επιπλέον, για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έτσι, προσφέρουμε διπλά!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το «μαγικό κουτί» εδώ.

KOYTIAGAPHS

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε. Με έναν τόσο εύκολο, γρήγορο αλλά και οικονομικό τρόπο, δίνουμε σε κάποιον συνάνθρωπό μας την ευκαιρία να κάνει τα δικά του Χριστούγεννα μαγικά.

Γιατί με το να προσφέρουμε δώρα αγάπης, θα «ζεσταθεί» και η δική μας καρδιά.