Επιχειρήσεις

Η νέα οπτική ταυτότητα της Pfizer με πρωταγωνίστρια την έλικα του DNA

Η νέα οπτική ταυτότητα της Pfizer με πρωταγωνίστρια την έλικα του DNA
Η νέα ταυτότητα της Pfizer ερμηνεύει την έλικα του DNA - τον κώδικα και τη μηχανή των ανθρώπινων δυνατοτήτων, σημειώνει ο CEO της εταιρείας Αλβέρτος Μπουρλά.  

Με ανάρτηση του στο Twiter ο CEO της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, παρουσιάζει το νέο λογότυπο της φαρμακευτικής εταρείας.

«Eγγεγραμμένο σε ένα επιτυχημένο έμβλημα είναι τo DNA μιας εταιρείας - η ιστορία της, το μέλλον της. Η νέα εταιρική ταυτότητα της Pfizer είναι μια για πρώτη φορά ψηφιακή έκφραση της δέσμευσης μας στη μετασχηματιστική δύναμη της επιστήμης. Είναι μια δυναμική αντανάκλαση του σκοπού μας», σημειώνει ο κ. Μπουρλά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Pfizer, η νέα ταυτότητα της εταιρείας ερμηνεύει την έλικα του DNA - τον κώδικα και τη μηχανή των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Είναι ένα σαφές σήμα μεγαλύτερης τόλμης και βαθύτερης έρευνας από τη Pfizer, η οποία θα υποστηρίζει πιο παθιασμένα την προσπάθεια να μετατρέψει σε πραγματικότητα, ότι κάποτε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οπτική ταυτότητα της Pfizer προβάλλεται η ιστορία της εταιρείας από την αρχή έως και σήμερα, που παρουσιάζεται το νέο της προφίλ.

«Μετά από 171 χρόνια φθάνουμε σε μια νέα εποχή. Μια περίοδο εντυπωσιακής εστίασης στην επιστήμη και αφοσίωσης στους ασθενείς. Δουλειά της Pfizer δεν είναι πλέον η αντιμετώπιση ασθενειών, τις θεραπεύουμε και τις προλαμβάνουμε», αναφέρει ο κ. Μπουρλά στην ιστοσελίδα.

Δείτε το νέο σήμα της Pfizer

# TAGS

NETWORK