Επιχειρήσεις

Attica Bank: Χωρίς καμία προμήθεια η υπηρεσία IRIS payments σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

eurokinissi eurokinissi
Η Attica Bank στηρίζει ενεργά τη μικρή επιχειρηματικότητα προσφέροντας την υπηρεσία IRIS payments σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς καμία προμήθεια για όλες τις πληρωμές που θα δεχθούν από τους πελάτες τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας IRIS payments μέσω της Attica Bank, ατομικές επιχειρήσεις, όπως εμπορικά καταστήματα, μπορούν να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους με απλή πληκτρολόγηση του ΑΦΜ της επιχείρησης ή σκανάροντας το IRIS Payments QR code, χωρίς να απαιτείται γνώση του αριθμού IBAN του λογαριασμού.

Με την εκτέλεση της πληρωμής, η επιχείρηση λαμβάνει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποίησης στο κινητό, διευκολύνοντας την επιβεβαίωση της συναλλαγής με απλό και ασφαλή τρόπο.

Οι υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία εύκολα μέσω του Attica Mobile και του Attica e-banking, απολαμβάνοντας επιπλέον ευκολίες όπως η προσθήκη του δικού τους IRIS QR code στο ψηφιακό πορτοφόλι Apple Pay ή Google Pay.