Επιχειρήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Στεγαστικά Δάνεια για Όλους

Τράπεζα Πειραιώς: Στεγαστικά Δάνεια για Όλους
Η Τράπεζα Πειραιώς επεκτείνει την υποστήριξή της σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, παρέχοντας μια σειρά από στεγαστικά δάνεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών.

Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους online ή μέσω των καταστημάτων, απολαμβάνοντας προέγκριση εντός 48 ωρών και γρήγορη εκταμίευση με την προσκόμιση του συμβολαίου αγοράς.

Τα δάνεια προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο, από 2,70% σταθερό για 3 έτη, και στη συνέχεια κυμαινόμενο με βάση το Euribor μηνός, πλέον περιθωρίου από 1,75%, καθώς και δυνατότητα συνολικής διάρκειας δανείου έως 35 έτη.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από έξτρα ρευστότητα μέσω του καταναλωτικού δανείου "Πρώτης Εγκατάστασης" για ποσά έως 40.000 ευρώ, με χαμηλό σταθερό επιτόκιο 9,90%.

Για όσους σχεδιάζουν να αγοράσουν ή να χτίσουν το πρώτο τους σπίτι, προσφέρεται το πρόγραμμα Piraeus 90 Πρώτης Κατοικίας, το οποίο καλύπτει έως και το 90% της αξίας του ακινήτου. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε δανειολήπτες ηλικίας έως 50 ετών, για ποσά έως 500.000 ευρώ, χωρίς δαπάνη εξέτασης του αιτήματος.

Σε όλα τα στεγαστικά δάνεια, οι πελάτες έχουν την επιλογή σταθερού επιτοκίου μεγαλύτερης διάρκειας ή εξαρχής κυμαινόμενου επιτοκίου, με το τελικό επιτόκιο να διαμορφώνεται εξατομικευμένα, μετά από αξιολόγηση της Τράπεζας Πειραιώς. Η Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της, προσφέροντας ευέλικτες και συμφέρουσες λύσεις για την απόκτηση κατοικίας.