Επιχειρήσεις

Η INTERSPORT υπερήφανος συνεργάτης του νέου EA SPORTS FC™ 25

Η INTERSPORT υπερήφανος συνεργάτης του νέου EA SPORTS FC™ 25
Αυτή η συνεργασία δημιουργεί ουσιαστική σύνδεση με ένα νέο κοινό αθλητών και θαυμαστών των σπορ.

Η INTERSPORT, παγκόσμιος ηγέτης στο λιανικό εμπόριο αθλητικών ειδών, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το EA SPORTS FC™ 25, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική της να συνδεθεί με τους θαυμαστές του παγκόσμιου παιχνιδιού, ενισχύοντας παράλληλα την παρουσία της μεταξύ των αθλητών.

Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, η INTERSPORT θα προβληθεί στις σημάνσεις του παιχνιδιού κατά την διάρκεια αγώνων EA SPORTS FC™ 25, που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές που ασχολούνται με το EA SPORTS FC™ 25. Αυτή η στρατηγική επένδυση επαληθεύει τη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει σχετική σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, ενισχύοντας το όνομα του brand στους θαυμαστές των σπορ.

EA_FC_x_ITS_Press_Pack_Image_6_1_32cc7.jpg

Η συνεργασία με το EA SPORTS FC™ 25 επιτρέπει στην INTERSPORT να συνδεθεί με ένα κοινό με γνώσεις ψηφιακής τεχνολογίας παγκοσμίως, το οποίο εκτιμά τόσο τον αθλητισμό, όσο και τις ψηφιακές εμπειρίες που συνδέονται με αυτόν. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί ουσιαστική σύνδεση με ένα νέο κοινό αθλητών και θαυμαστών των σπορ.

Ακόμη, η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με την παγκόσμια στρατηγική της INTERSPORT «GROW TOGETHER FASTER», η οποία ξεκίνησε το 2023 και στοχεύει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της σχέσης της με τους καταναλωτές μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, σε όλα τα επικοινωνιακά κανάλια. Με την εμφάνισή της εντός του παιχνιδιού EA SPORTS FC™ 25, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της επωνυμίας της και διασφαλίζει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή των τάσεων της βιομηχανίας, ιδιαίτερα καθώς τα τελευταία χρόνια ενισχύεται σημαντικά η τάση των e-sports.

Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση που ενισχύει το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της INTERSPORT σε κάθε χώρα, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση μέσω των ψηφιακών καναλιών, οδηγώντας τελικά τους καταναλωτές πίσω στην μοναδική εμπειρία των INTERSPORT καταστημάτων όπου μπορούν να βρουν τις συμβουλές των ειδικών και τον εξοπλισμό, την ένδυση και την υπόδηση που αναζητούν.

# TAGS