Life

«Αλλαγή καριέρας» για γνωστή ηθοποιό: Πήγε στο Voice, πέρασε το τελευταίο... δευτερόλεπτο (βίντεο)

«Αλλαγή καριέρας» για γνωστή ηθοποιό: Πήγε στο Voice, πέρασε το τελευταίο... δευτερόλεπτο (βίντεο)
Η Τραϊάνα Ανανία είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι και ευτυχώς η Έλενα Παπαρίζου την «έσωσε» στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου».

Με τα λόγια αυτά ξεκινήσε την παρουσίασή της στο κοινό του «The Voice» η Τραϊάνα Ανανία.

«Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά» σημείωσε μεταξύ άλλων στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Η Τραϊάνα επέλεξε να διαγωνιστεί με την επιτυχία «Σεντόνια» της Άννας Βίσση και τελικά «μπήκε» στο παιχνίδι χάρη στην Έλενα Παπαρίζου, που μάλιστα δεν την γνώριζε.