Ελλάδα

Ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος Ζέστη σε όλη τη χώρα - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ζέστη μέρα θα είναι η Κυριακή και μικρή πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Πιο αναλυτικά, καλοκαιρία θα έχουμε την Κυριακή με τον υδράργυρο να σκαρφαλώσει τοπικά ως τους 38 βαθμούς. 

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται ηλιοφάνεια με τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας τις μεσημεριανές ώρες, βοριάδες ως 6 μποφόρ στα πελάγη και μικρή πτώση του υδραργύρου.

Πιο αναλυτικά την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και το θερμόμετρο από 21 έως 35 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με αρκετή ζέστη το μεσημέρι και η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με βοριάδες 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος και υψηλές θερμοκρασίες, που θα κυμαίνονται από 19 έως 36 και τοπικά 38 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος καιρός και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

NETWORK