Ελλάδα

Δήμος Πατρέων: Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή ελαιοκάρπου

Δήμος Πατρέων: Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή ελαιοκάρπου
Ο Δήμος Πατρέων θα προβεί στη συλλογή ελαιοκάρπου της Δημοτικής Περιουσίας από οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες  μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού  (ΚΟΔΗΠ ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα προβούν  στη συλλογή  του ελαιοκάρπου :
α) με  ίδια  μέσα  χωρίς καμία  υποχρέωση διάθεσης μέσων  (π.χ. ελαιόπανα , αλυσοπρίονα, μεταφορικά μέσα, καύσιμα  κ.λπ.) από τον Δήμο ή τον ΚΟΔΗΠ.

β)  Οι ωφελούμενοι  υποχρεούνται από τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου των ελαιόδεντρων της Δημοτικής Περιουσίας, να κρατήσουν το 90% της παραγωγής του ελαιολάδου για ιδιωτική  χρήση και το 10% να το διαθέσουν στην Τράπεζα Τροφίμων.
γ)  Οι ωφελούμενοι είναι υπεύθυνοι για το σωστό μάζεμα των ελιών χωρίς να προκαλέσουν κοπή ή καταστροφή  των δέντρων καθώς και για τον καθαρισμό των κλαδιών στο χώρο , υπό την επίβλεψη – επικοινωνία με γεωπόνους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πρασίνου.

δ) Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται στην υπογραφή σχετικού ιδιωτικού συμφωνητικού με τον Κοινωνικό Οργανισμό για τη ρύθμιση επιμέρους θεμάτων.
ε)  Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στις κατά τόπους Διαμερίσματα , στις αντίστοιχες   Δημοτικές Ενότητες ( Ρίου, Μεσσάτιδος, Βραχναίικα, Παραλίας ) ή στο Κεντρικό κτίριο του Κοινωνικού Οργανισμού (Γούναρη 76)
 
Δικαιολογητικά που κατατίθενται :
 
 Α) Οι  δικαιούχοι της Τράπεζας Τροφίμων  θα καταθέσουν :
Αίτηση
Αντίγραφο ταυτότητας,
Αντίγραφο κάρτας τροφίμων
 
  Β)  Οι μη δικαιούχοι της Τράπεζας Τροφίμων θα καταθέσουν :
 
1.  Αίτηση
2.Αντίγραφο ταυτότητας
3.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ( χορηγείται από το Διαμέρισμα που ανήκουν )
4.Πρόσφατη φορολογική δήλωση Ε1 οικονομικού έτους 2016
5.Κάρτα ανεργίας ή σύμβαση εργασίας
6..Απόδειξη ενοικίου ( αν δε φαίνεται στη Φορολογική Δήλωση )
 
Χρόνος Υποβολής Αιτήσεων
Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από  03/11/2016 έως 15/11/2016.
 
Επιτροπή Αξιολόγησης Αιτήσεων
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης  και η επιλογή θα γίνει   βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων.