Ελλάδα

Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά (UPD)

Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά (UPD)
(UPD) Ομολόγησε ο ειδικός φρουρός την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά Συνελήφθη αστυνομικός για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά - Ενας αστυνομικός  ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος, για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το alphafm.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου αυτοκινητιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης, με τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι και το στήθος.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, περίπου 40-50 μέτρα μακριά από ο αυτοκίνητό του και έφερε τραύμα στον κρόταφο που προήλθε από 45άρι πιστόλι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έχει προκαλέσει πανικό και ανησυχία, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς το συνδέουν με τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κηφισιά.

Περίπου στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά. Αργότερα, ανησύχησαν και οι συνάδελφοί του, οπότε και άρχισαν να τον ψάχνουν, καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του. Και παρά τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν από το σύστημα GPS, τελικά το στίγμα του αυτοκινήτου του εντοπίστηκε μέσω Αθήνας. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι.