Ελλάδα

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Ποια ειναι τα αίτια που ο πατέρας σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Ποια ειναι τα αίτια που ο πατέρας σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε
Τραγωδία στη Μεσσήνη: Ποια ειναι τα αίτια που ο πατέρας σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε - Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Μεσσήνη με ένα 59χρονο άντρα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχε χάσει πριν από περίπου 3 χρόνια την σύζυγο του, σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε!

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Μεσσήνης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας 59χρονος για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν τρία χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και αντιμετώπιζε προβλήματα.

Μιλώντας στο tharrosnews.gr γυναίκα κοντά στην οικογένεια αναφέρθηκε στην οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στη Μεσσήνη το πρωί της Παρασκευής.
 
«Το παιδί δεν είχε πρόβλημα στο σχολείο, ο μπαμπάς το υπερλάτρευε, δεν υπήρχε κάτι που να μας έδειχνε ότι θα έφτανε εδώ» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας που γνώριζε την οικογένεια και δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την τραγωδία.

Tο έγκλημα έγινε αντιληπτό, όταν η γυναίκα που κάθε πρωί πήγαινε το παιδί στο σχολείο σήμερα δεν έπαιρνε απάντηση. Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.