Ελλάδα

Ο καιρός της επόμενης εβδομάδας

Ο καιρός της επόμενης εβδομάδας
Αίθριος θα είναι τις επόμενες ημέρες ο καιρός, με κάποιες αραιές νεφώσεις, να αναπτύσσονται κατά τόπους και κατά περιόδους προβλέπονται πιο πυκνές. Στα τέλη της εβδομάδας η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικότερα η πρόβλεψη του καιρού για τις ερχόμενες ημέρες:

Τρίτη
Καιρός: Στα δυτικά και τα νότια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη
Καιρός: Στα κεντρικά και τα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως στα δυτικά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειων διευθύνσεων με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση κυρίως στα νότια.

Πέμπτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή
Καιρός:  Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Το Σάββατο στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.