Ελλάδα

Τα μυστικά για «εύκολες» και οικονομικές μετακομίσεις

Τα μυστικά για «εύκολες» και οικονομικές μετακομίσεις
Η μετακόμιση ενός ολόκληρου νοικοκυριού ή μέρους αυτού ή ακόμη η μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, είναι μια διαδικασία που πρέπει να συνδυάζει τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και φυσικά την οικονομία. Στο myconstructor.gr θα βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες οι οποίοι θα δώσουν αμέριστη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε η όλη διαδικασία να είναι μια ευχάριστη και άκοπη εμπειρία για εσάς, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Πραγματοποιείστε τις μετακομίσεις σας με συνεπείς μεταφορικές εταιρίες ακόμη και αυθημερόν που εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτησή σας με ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία. Κάνετε έρευνα αγοράς και συγκρίνετε τις μεταφορικές εταιρίες που θα βρείτε στον κατάλογο μας, ως προς τις τιμές αλλά και τις αξιολογήσεις των πελατών, διασφαλίζοντας έτσι οικονομική και πάνω από όλα αξιόπιστη εταιρία μετακομίσεων.

Να ανησυχώ για κάτι;

Δεν είναι λίγες οι μετακομίσεις οι κατά τα άλλα «επαγγελματίες» ήταν ασυνεπείς στην ώρα, δεν πρόσεξαν τα πράγματα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες φθορές ή ακόμη ζήτησαν παραπάνω χρήματα από ότι είχαν συμφωνήσει. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού συνεργαζόμαστε με άριστους επαγγελματίες οι οποίοι εκτός του ότι είναι συνεπής, επικοινωνούν μαζί σας και πριν την μετακόμιση για να επιβεβαιώσουν την ώρα που θα γίνει η μετακόμιση, μεταφέρουν το παραμικρό αντικείμενο με μεγάλη προσοχή είτε είναι εύθραυστο είτε όχι και φυσικά ότι συμφωνηθεί από την αρχή σε ότι αφορά το κόστος, τον αριθμό των ατόμων (εργάτες) που θα βοηθήσουν καθώς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που θα λάβετε γύρω από την μετακόμιση, δεν αλλάζει. Πέραν λοιπόν του επαγγελματισμού που διακρίνει τους συνεργάτες μας, εγγυόμαστε για ποιότητα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και φυσικά με άμεση εξυπηρέτηση, την ημέρα και την ώρα που θέλετε χωρίς καθυστερήσεις.

METAK4.jpg

Μετακομίσεις με το myconstructor.gr

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή υπηρεσιών που συνδυάζουν οικονομία και ποιότητα. Ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά και για την ασφαλή μεταφορά των οικοσυσκευών αλλά και των προσωπικών σας αντικειμένων. Ακόμη αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε με πλήρη συνέπεια και ασφάλεια αντικείμενα μεγάλου όγκου και βάρους όπως όργανα γυμναστικής και μουσικά όργανα. Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε αμπαλάζ στα εύθραυστα αντικείμενα, μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο με την βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος, συσκευασία των μικροαντικειμένων όπως ρούχα, διακοσμητικά κτλ, αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας, απεγκατάσταση και εγκατάσταση οικοσυσκευών. Επίσης πραγματοποιούμε μεταφορές και μετακομίσεις ακόμη και Κυριακές αλλά και αργίες για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλαμβάνεται ειδικές μεταφορές - μετακομίσεις;

Δεν υπάρχει μετακόμιση που δεν αναλαμβάνουμε. Αρκετοί πελάτες όταν έχουν μια ειδική περίπτωση ανησυχούν ή ακόμη θεωρούν εσφαλμένα πως η μεταφορά δεν είναι εφικτή λόγω όγκου, βάρους ή αξίας των αντικειμένων. Μεταφέρουμε με την ίδια συνέπεια, ασφάλεια, και προσοχή πιο ιδιαίτερα αντικείμενα. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε μετακομίσεις έργων τέχνης, μουσικών οργάνων, χρηματοκιβωτίων, οργάνων γυμναστικής, ενυδρείων, βιομηχανικού εξοπλισμού και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου που θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση. Οι μεταφορές σας θα γίνουν με συνέπεια, επαγγελματισμό και φυσικά με οικονομία.

METAK1.jpg

Εκτός από την μεταφορά αναλαμβάνετε και άλλες εργασίες γύρω από την μετακόμιση;

Φυσικά! Πέρα από την μετακόμιση προσφέρουμε υπηρεσίες και γύρω από αυτήν. Πιο συγκεκριμένα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποσυναρμολόγηση και την συναρμολόγηση των επίπλων σας αφού την αναλαμβάνουμε εμείς. Επιπλέον αναλαμβάνουμε να τυλίξουμε-αμπαλάρουμε εύθραυστα αντικείμενα ή ακόμη και αντικείμενα που χρήζουν μεγαλύτερης φροντίδας. Συν τοις άλλοις εάν δεν έχετε τον χρόνο ή την διάθεση ή ακόμη χρειάζεστε βοήθεια στο πακετάρισμα των προσωπικών σας αντικειμένων (ρούχα, διακοσμητικά, βιβλία, σερβίτσια, λευκές συσκευές κτλ) φυσικά και παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία. Επίσης αναλαμβάνουμε τη σύνδεση και την αποσύνδεση των φωτιστικών σας από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους. Ακόμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την απεγκατάσταση και την εγκατάσταση των οικοσυσκευών σας (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, καταψύκτης, κλιματιστικά κτλ) καθώς οι εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρίες που θα βρείτε στο myconstructor.gr έχουν τους κατάλληλους τεχνικούς οι οποίοι θα απεγκαταστήσουν και θα εγκαταστήσουν τις οικοσυσκευές σας με πλήρη ασφάλεια και συνέπεια. Βέβαια, εάν επιθυμείτε να καθαριστεί ο χώρος σας οι εταιρίες μετακομίσεων που θα βρείτε στον κατάλογο μας έχουν τα κατάλληλα συνεργεία για να σας εξυπηρετήσουν. Επιπλέον αναλαμβάνουμε εσωτερικές μετακομίσεις δηλαδή μετακόμιση σε διαφορετικό όροφο, στο ίδιο σπίτι. Τέλος, στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να μεταφερθούν τα πράγματα σας σε άλλη οικία ή επιχείρηση αλλά θέλετε να αποθηκευθούν αλλά δεν έχετε χώρο αποθήκευσης, δεν χρειάζεται να ψάξετε το myconstructor.gr και οι επαγγελματίες που θα βρείτε μέσω αυτού αναλαμβάνουν και αυτήν την εργασία.

METAK6.jpg

Θα μπορούσα να λάβω προσφορά για μετακόμιση χωρίς να τηλεφωνήσω;

Οι ρυθμοί στις μέρες μας μερικές φορές δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε έρευνα αγοράς πραγματοποιώντας κλήσεις από επαγγελματία σε επαγγελματία και λαμβάνοντας προσφορές. Έχουμε τη λύση για εσάς. Μπορείτε να καταχωρήσετε εντελώς δωρεάν την μεταφορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να λάβετε προσφορές από επαγγελματίες αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο και μάλιστα πολύ εύκολα. Άκοπα και άμεσα λαμβάνετε προσφορές από πληθώρα εταιρίες για μετακομίσεις χωρίς να χρονοτριβείτε πραγματοποιώντας με ευκολία μία πλήρη έρευνα αγοράς. Αν προτιμάτε έναν πιο διαπροσωπικό τρόπο επικοινωνίας σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε την έρευνα αγοράς σας στον κατάλογο μας οπού θα βρείτε τηλέφωνα επικοινωνίας μεταφορικών εταιριών καθώς και ενδεικτικά κόστη, συμβουλευόμενοι βέβαια τις αξιολογήσεις παλαιότερων πελατών.

METAK3.jpg

Τι πρέπει να προσέξω στις μετακομίσεις;

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η πλήρης καταγραφή των πραγμάτων θα μας βοηθήσει ώστε να υπολογίσουμε με ακρίβεια το κόστος, χωρίς να δημιουργηθούν απρόοπτα ή παρεξηγήσεις. Ακόμη επιθυμούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πέρα από την μεταφορά οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μας χρειαστείτε ώστε να υπολογίσουμε τον ακριβή αριθμό των συνεργατών μας που θα σας εξυπηρετήσουν στις μετακομίσεις σας, καθώς και τα υλικά που θα χρειαστεί να έχουμε προμηθευτεί. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε και εσείς αλλά και εμείς την διάρκεια της όλης μεταφοράς και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους στην προσφορά καθώς και στην όλη διαδικασία.

Θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί συνάντηση πριν την μετακόμιση για να δείτε τον χώρο;

Εφόσον μας έχετε περιγράψει με λεπτομέρεια τα αντικείμενα που θα μετακομίσετε και ποιες υπηρεσίες θα λάβετε από εμάς δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί συνάντηση. Ωστόσο σε εξαιρετικές μετακομίσεις που πρόκειται να μεταφερθεί μεγάλος όγκος αντικειμένων πραγματοποιείται συνάντηση με τον μεταφορέα μας ώστε να υπολογίσει με ακρίβεια το κόστος της μετακόμισης ώστε να λάβετε την προσφορά που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμη εάν η πρόσβαση του φορτηγού ή του ανυψωτικού μηχανήματος είναι δύσκολη ή δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί από απόσταση πραγματοποιούμε συνάντηση, με στόχο να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση σας πάντα με ποιότητα, συνέπεια και οικονομία.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το myConstructor.gr

NETWORK