Ελλάδα

Φωτιά στην Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη με τραύματα από μαχαίρι και εγκαύματα

Φωτιά στην Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη με τραύματα από μαχαίρι και εγκαύματα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται μια 18χρονη στο «Θριάσιο» και ο 55χρονος πατέρας της στο «ΚΑΤ» μετά τον απεγκλωβισμό τους από το σπίτι τους στην Πετρούπολη στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά.  

Η κοπέλα και ο πατέρας της απεγκλωβίστηκαν το πρωί της Τετάρτης από άνδρες της Πυροσβεστικής, χωρίς τις αισθήσεις τους και με ελαφρά εγκαύματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Κύπρου, στην Πετρούπολη. Ο πατέρας και η κόρη του έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Όμως, η 18χρονη φέρει ελαφρά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το χέρι της.

Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να έβαλε τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής και είχε σαν αποτέλεσμα να ανασυρθούν από αυτό τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του χωρίς τις αισθήσεις τους

Ο πατέρας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και η κόρη, ηλικίας 18 ετών, στην Παμμακάριστο, ενώ οι γιατροί έκαναν δύο φορές ανάνηψη για να την κρατήσουν στη ζωή.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η φωτιά ξεκίνησε από το σαλόνι και ο πατέρας φέρεται να είναι ψυχικά διαταραγμένος.
 
Τα τραύματα από μαχαίρι επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες των γειτόνων ότι πριν από τη φωτιά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ πατέρα και κόρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σαλόνι βρέθηκαν τέσσερις εστίες φωτιάς που εξαπλώθηκαν με μαγειρικό λάδι.