Ελλάδα

«Εφυγε» ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

«Εφυγε» ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος
Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Eίχε διατελέσει Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

'Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε αποχωρήσει από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού προσφάτως. O Θοδωρής Μιχόπουλος “έφυγε” χθες το βράδυ από ανακοπή καρδιάς.

O κ. Μιχόπουλος ήταν στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.» Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος.» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωση του.

Τα συλληπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

{https://twitter.com/Dora_Bakoyannis/status/952457681872261120}

{https://twitter.com/YDragasakis/status/952461519664578561}

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, έγραψε για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου: «Αντίο φίλε Θόδωρε, ήσουν πολύτιμος».

{https://twitter.com/nikospappas16/status/952463922795307008}