Ελλάδα

Δικηγόρος 22χρονης που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο: Hταν σε κατάσταση πανικού

Δικηγόρος 22χρονης που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο: Hταν σε κατάσταση πανικού
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την εξέλιξη της υπόθεσης με το νεκρό νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Α.Αλεξιάδης, τόνισε αρχικά πως αν είχε μιλήσει η κοπέλα για το μωρό, τότε θα είχε αποφευχθεί αυτή η πράξη. Το παιδάκι θα ζούσε ή θα είχε γίνει μία διαδικασία απόλυτα λογική», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος της 22χρονης έσπευσε ωστόσο να την δικαιολογήσει, κάνοντας λόγο για κατάθλιψη και έλλειψη λογικής.

«Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Ο Α. Αλεξιάδης μίλησε και για την αποτρόπαια πράξη της, να πετάξει το μωρό από το παράθυρο.

«Βλέπει το παιδί και αντί να επικρατήσει το συναίσθημα της φυσιολογικής μητέρας, επικρατεί το συναίσθημα του πανικού διότι σε λίγες ώρες θα επιστρέψει η μητέρα της από την δουλειά», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηρίζοντας την 22χρονη ως παιδί.

Τονίζοντας πως υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, ο κύριος Αλεξιάδης μίλησε και για την οικογένεια.

«Πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Να σημειωθεί πως η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Να υπενθυμίσουμε πως μία κοπέλα που κάνει παρέα με την 22χρονη, είπε στο Epsilon πως η νεαρή είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της αλλά δεν την πίστευε κανείς:

«Καταρχάς όλο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σαν να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει εμένα δυο μέρες πριν πριν δω εγώ στις ειδήσεις για το τι έχει γίνει μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά, μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι κάπως.

Γιατί ποτέ δεν την είδαμε δει έγκυο, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Κι όταν ένας άνθρωπος το λέει συνέχεια αυτό εμείς είχαμε υποψιαστεί ότι το κάνει καθαρά από εγωκεντρισμό. Εγώ την αγαπούσα. Τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε Καμιά φορά μου έλεγε να πάω στο σπίτι της. Δεν έβγαινε έξω δηλαδή. Και μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μια δυο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Πήγα στο γιατρό και το άφησα εκεί το μωρό.

Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησες το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στον γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει «δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει». Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι».