Ελλάδα

Λαμία: Στο εδώλιο και πάλι σύζυγος και εραστής για τη δολοφονία 45χρονου

Λαμία: Στο εδώλιο και πάλι σύζυγος και εραστής για τη δολοφονία 45χρονου
Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα κάτσει αύριο και πάλι το ζευγάρι που κατηγορείται για το άγριο φονικό του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2012 θα εκδικαστεί αύριο στο Μεικρο Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Τον Δεκέμβριο του 2013 οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Δράμαλη, σύζυγο της κατηγορουμένης, τον Οκτώβριο του 2012. Το θύμα είχε βρεθεί δολοφονημένο στο κρεβάτι του στο σπίτι του επί της οδού Τυμφρηστού.

Τότε και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εκφράσει δημόσια τη μεταμέλειά τους για την πράξη τους, και είχαν ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, οι δύο κατηγορούμενοι αρχικά κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το στυγερό έγκλημα. Η σύζυγος του θύματος, που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια για ηθική αυτουργία, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο εραστής υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές. Ο συνήγορός της μάλιστα είχε τότε υποστηρίξει ότι "πρόκειται για μια κακοποιημένη γυναίκα".

Η Αστυνομία είχε αποκλείσει από την αρχή το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της κατηγορουμένης να τους καθοδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ανάκριση η 42χρονη τότε έσπασε και ομολόγησε ότι δολοφόνησαν με τον εραστή της τον σύζυγό της.

ZEYGARI LAMIA DRAMALIS

με πληροφορίες και φωτό από Lamiareport.gr