Ελλάδα

Φτάνουν Αφίδνες τα πρώτα πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ (vid)

Φτάνουν Αφίδνες τα πρώτα πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ (vid)
Ομαλά συνεχίζεται η πορεία των πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ προς την Αθήνα.

Ηδη τα πρώτα από αυτά έχουν φτάσει στις Αφίδνες εκεί που αναμένεται να γίνει η πρώτη στάση αλλά και ο έλεγχος για να ξεκινήσουν και πάλι για το ΟΑΚΑ.

Οι δύο «Δικέφαλοι» κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου (12/5) στις 20:30 στο ΟΑΚΑ με στόχο τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες θα έχουν στην εξέδρα από 17 χιλιάδες οπαδούς και από το πρωί έχει ξεκινήσει η… κάθοδος των «ασπρόμαυρων» από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 11:30 τα πρώτα πούλμαν που μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στα διόδια των Αφιδνών. Μέχρι στιγμής, τα πάντα έχουν πάει βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει χωρίσει την… πομπή ανά 10 λεωφορεία.

Καθ’ όλη την πορεία των πούλμαν από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική, ενώ στις 15:30 αναμένεται να φτάσει ο κύριος όγκος της πομπής των οπαδών του ΠΑΟΚ στις Αφίδνες, με τους άνδρες ασφαλείας να κάνουν τον καθιερωμένο έλεγχο, πριν την τελική… ευθεία για το Ολυμπιακό Στάδιο.