Ελλάδα

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης
Εγγραφές στα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης για την περίοδο 2018-2019

Ο Δήμος Ν.Σμύρνης θα συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και για την περίοδο 2018-2019. Στην δράση αυτή εντάσσονται και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ν.Σμύρνης. Στο γραφείο παιδείας του δήμου (Ελ. Βενιζέλου 16 , 5ος όροφος) λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 τμήμα εξυπηρέτησης πολιτών για την σύνταξη του φακέλου για τους δικαιούχους του προγράμματος . Σημειώστε ότι οι δικαιούχοι δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες και άνεργες, και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους.

Τα ΚΔΑΠ είναι δομές δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που λειτουργούν καθημερινά από 1/9 έως 15/6 από τις 16:00 έως τις 20:00, ενώ από 15/6 έως 31/7 λειτουργούν πρωινά τμήματα. Οι 3 δομές του ΚΔΑΠ στεγάζονται στο 4° Δημοτικό - Άγιος Ανδρέας , στο 7° Δημοτικό και στο 12° Δημοτικό Νέας Σμύρνης, με δραστηριότητες όπως: εικαστικά, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ρομποτική - πληροφορική, μουσική , παιδαγωγικές δραστηριότητες, επιτραπέζια παιχνίδια και βιντεοπροβολές.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και από την ΕΕΤΑΑ οι ακριβείς ημερομηνίες στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr

Δικαιολογητικά εγγραφής:
• Αίτηση συμμετοχής (Δίνεται από την υπηρεσία)
• Αποδεικτικό Στοιχείο Ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο)
• Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης με ημερομηνία έκδοσης εντός τελευταίου εξαμήνου
• Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) Φορολογικού έτους 2017
• Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση ανεργίας με ημερομηνία μετά τις 25-5-2018