Ελλάδα

Ξεσπά η μητέρα του 37χρονου από τη Δράμα: Το παιδί μου δολοφονήθηκε

Ξεσπά η μητέρα του 37χρονου από τη Δράμα: Το παιδί μου δολοφονήθηκε
Η μητέρα του άτυχου Βασίλη που βρέθηκε θαμμένος στην αυλή των δύο αδερφών και φίλων του παιδιού της αποφάσισε να ορίσει πραγματογνώμονα για να φτάσει στην αλήθεια του θανάτου. Η γυναίκα δεν πιστεύει την έκθεση του ιατροδικαστή καθώς πιστεύει ότι ο θάνατος του γιου της ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Η μητέρα του 37χρονου είναι πεπεισμένη πως το παιδί της δολοφονήθηκε και στη συνέχεια θάφτηκε στην αυλή του σπιτιού.

Όπως δηλώνει η μητέρα: «Θα πρέπει ο καθένας να παίρνει ένα όπλο, να σκοτώνει τον οποιοδήποτε και στη συνέχεια το κράτος να τους αφήνει ελεύθερους. Είναι σωστά πράγματα αυτά; Είχαμε δηλώσει την εξαφάνιση του Βασίλη μετά από τρεις εβδομάδες γιατί η αστυνομία, μας έλεγε: « περιμένετε λίγο ακόμη γιατί ο Βασίλης θα γυρίσει» και μετά από τρεις εβδομάδες πήγε η γιαγιά και έκανε τη δήλωση της εξαφάνισης. Έπαιρνα καθημερινά την αστυνομία τηλέφωνο από τη Γερμανία για να μάθω αν υπάρχουν νέα για το παιδί μου. Όταν κατέβηκα κι εγώ στην Ελλάδα για να κάνω την άρση απορρήτου τηλεφώνου κι όταν φάνηκε με ποιον είχε μιλήσει το παιδί μου, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι πήγαν στο σπίτι που ήταν θαμμένο το παιδί μου, έψαξαν τα πάντα και δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο. Και μάλιστα, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούν να ανακρίνουν τους δυο «φίλους» του Βασίλη διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Και γυρίζω και τους λέω, ότι αυτοί μπορεί να είναι πολύ καιρό άρρωστοι, εμείς θα περιμένουμε κι άλλο γιατί έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο. Και όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο από τη Γερμανία και τους έλεγα ότι το παιδί λείπει τόσο καιρό κι ότι ανησυχώ, τότε οι αστυνομικοί μου έλεγαν: «Εσείς εκεί στη Γερμανία, δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε; Κάθεστε στον καναπέ κι ανεβοκατεβάζετε ιδέες με το να μας λέτε πώς να κάνουμε τη δουλειά μας εδώ στην Ελλάδα και μου έκλειναν το τηλέφωνο».

Να σημεώθεί ότι τα δυο αδέρφια στην αυλή των οποίων βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος κλήθηκαν στον εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών και όχι για την εύρεση του πτώματος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή, ενώ όλοι αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή

Τη στιγμή που ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού και ξέθαβαν το πτώμα του 37χρονου Βασίλη, η μητέρα των δυο «φίλων» του που ήταν παρούσα κατά τη διαδικασία ανέφερε:

« Δεν ξέρω τι να πω... Το παιδί, το βρήκαν οι αστυνομικοί. Ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού μας»

Τέσσερις ημέρες πριν αποκαλυφθεί το άψυχο σώμα του άτυχου Βασίλη θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους, η μητέρα των δυο αδερφών και ο ένας της γιος ισχυρίζονταν πως δεν άνοιξαν ποτέ την πόρτα του σπιτιού τους στον 37χρονο άντρα.

«Στις 3 Απριλίου το απόγευμα, ο Βασίλης είχε έρθει στο σπίτι μας και χτυπούσε την πόρτα για να του ανοίξουμε αλλά δεν του άνοιξαν τα παιδιά μου και του είπαν να φύγει. Δεν θέλησαν να του ανοίξουν την πόρτα γιατί τα παιδιά μου ήταν στο πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και δεν του άνοιξαν» πρόσθεσε η μητέρα των δυο αδερφών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Σέρρες: Από ναρκωτικά ο θάνατος του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή

Τραγωδία! Νεκρός, θαμμένος σε αυλή βρέθηκε ο 37χρονος αγνοούμενος από τη Δράμα