Ελλάδα

Επίθεση με βαριοπούλες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για Κουφοντίνα

Επίθεση με βαριοπούλες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για Κουφοντίνα
Επίθεση με βαριοπούλες πραγματοποίησε πριν λίγα λεπτά ομάδα δέκα αγνώστων στα γραφεία της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης - Πέταξαν φέιγ βολάν με μηνύματα συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ζημιές προκάλεσαν στα γραφεία της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης δέκα άγνωστοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας βαριοπούλες εισέβαλαν στο χώρο και πέταξαν τρικάκια που ανέγραφαν "νίκη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα".

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν βαριοπούλες, πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στο κτίριο της οδού Μασσαλίας.

Αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τους δράστες, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή έως αυτή την ώρα.

Νωρίτερα σήμερα, η δίκη των 20 συλληφθέντων μελών του Ρουβίκωνα αναβλήθηκε για την 27η Ιουνίου.

Οι κατηγορίες που αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 20 συλληφθέντων είναι για: διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε διέγερση. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη του υπουργείου, όπου πέταξαν τρικάκια για συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα και προσπάθησαν να εισβάλουν στον χώρο, όταν ένας τα κατάφερε, αλλά όλοι συνελήφθησαν από τη φρουρά.