Ελλάδα

Ξύπνησε η 22χρονη που βίασαν στο Ζεφύρι: Οι δράστες προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες - Τα σενάρια που εξετάζονται

Photo: Eurokinissi Photo: Eurokinissi
Ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν η 22χρονη κοπέλα από το Ζεφύρι. Η κατάσταση της εξακολουθεί ωστόσο να εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, και κρίνεται κρίσιμη, λόγω της κακοποίησης που έχει υποστεί.

Φέρεται, όμως, να έχει απαντήσει γραπτώς σε κάποιες από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι αστυνομικοί. Από αυτά που τους απάντησε, ήδη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φέρεται να έχουν καταλήξει πως είναι Ελληνίδα ενώ ένα τατουάζ που έχει βοήθησε στο να την αναγνωρίσουν η γιαγιά και η αδελφή της.

Όσον αφορά τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της εξετάζονται δύο σενάρια. Το ένα είναι να τα πήρε μόνη της και το άλλον να της τα έδωσαν οι δράστες προκειμένου να την βιάσουν.

«Έτσι, μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν ίχνη εξωτερικής κακοποίησης αλλά υπάρχουν ίχνη βιασμού στα γεννητικά της όργανα» τονίζουν αστυνομικές πηγές.

Τέλος, θεωρείται δεδομένο πλέον πως οι δράστες μετέφεραν στο Ζεφύρι τη νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψαν εκεί προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

«Ζήταγε λίγο νερό… »

Ο νεαρός που την εντόπισε περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που έζησε η νεαρή από τους βασανιστές της:

«Ηταν μέσα στα αίματα, ήταν εδώ ξαπλωμένη, ζήταγε λίγο νερό, την άκουσα να φωνάζει βοήθεια…. της έδωσα νερό… τη σκέπασα με μία κουβέρτα».

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, για να μπερδευτούν τα ίχνη τους .

Το DNA θα δείξει τους δράστες της κακοποίησης

Ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της νεαρής.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα φανεί εάν η κόλαση που έζησε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της.