Ελλάδα

Εξιτήριο για την 8χρονη που τραυματίστηκε από ανεμιστήρα οροφής - Τι λέει η μητέρα

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Eξιτήριο θα λάβει σήμερα από το νοσοκομείο η μαθήτρια που τραυματίστηκε όταν έπεσε ο ανεμιστήρας οροφής σε σχολική αίθουσα στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της μικρής μίλησε στον ΑΝΤ1 έξω από το Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η κορούλα της, μετά το πρωτοφανές ατύχημα.

Είπε πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί διαμαρτυρία γονέων έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι γονείς ζητούν την άμεση διενέργεια εργασιών συντήρησης στο σχολικό κτίριο, ώστε -όπως δηλώνουν- τα παιδιά τους να είναι πιο ασφαλή.

Το σχολείο είναι πολύ παλιό και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, τόνισε η μητέρα της μικρής, συμπληρώνοντας πως οι γονείς τα έχουν επανειλημμένως επισημάνει, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Παράλληλα στην επισήμανση ότι η εγκατάσταση του ανεμιστήρα ήταν πρόχειρη και δεν έγινε από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο τόνισε  «Δεν ξέρω ποιος έχει κάνει την εγκατάσταση, αυτό που ξέρω είναι ότι κινδύνευσαν τα παιδιά μας» και έκανε λόγο για μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.