Life

Δέσποινα Καμπούρη: «Με τον Θέμο ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση, του χρωστάω πολλά»

Δέσποινα Καμπούρη: «Με τον Θέμο ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση, του χρωστάω πολλά»
Η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Η Δέσποινα Καμπούρη έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, τα παιδιά της αλλά και την αποχώρηση της από το «Πάμε Δανάη»

«Στην αρχή δεν το διασκέδαζα πολύ, είναι και αυτό που είπατε στο αφιερωματικό βίντεο. Εμένα πραγματικά ο Θέμος με έπιασε από τα μαλλιά μια μέρα και μου είπε να δουλέψω. Είχα πολύ άγχος. Πάντα θα του χρωστάω πολλά πράγματα.» είπε για το ξεκίνημα της.

«Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας, με το δικό του καυστικό χιούμορ του, με τις φοβερές του συνεντεύξεις. Θυμάμαι η εκπομπή ήταν κάθε Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί έπαιζαν παντού τα θέματα από τη συνεντεύξεις του. Ήταν μία εκπομπή που τροφοδοτούσε, πάντα είχε πολύ καλούς καλεσμένους. Η πιο εύκολη δουλειά ήταν της υπεύθυνης καλεσμένων, πολύ δύσκολα άκουγες τότε όχι και από μεγάλα ονόματα. Δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Για την αποχώρηση της από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» είπε, «Δεν είμαι ατρόμητη και εγώ φοβάμαι. Όταν το αποφάσισα δεν είχα κλείσει το επόμενο βήμα. Ακόμα αυτήν τη στιγμή που σου μιλάω δεν έχω κλείσει δουλειά. Μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω κλείσει κάτι. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα. Σου έχει τύχει να βρεθείς σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό που να νιώθεις πολύ όμορφα με τους συνεργάτες σου, να υπάρχει αγάπη και εκτίμηση αλλά να νιώθεις ότι εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις; Αυτό συνέβη σε μένα. Με τον ίδιο τρόπο που το λέω τώρα, με τον ίδιο τρόπο το είπα στην εκπομπή. Ένιωσα ότι αν συνέχιζα, θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή, ότι δεν θα βοηθούσα την εκπομπή να πάει ένα βήμα παρακάτω. Δεν το λέω αλτρουιστικά, το ορκίζομαι, το κάνω και για τον εαυτό μου»