Ελλάδα

Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Δικαίωση η απόφαση - «Ίσως παρασύρθηκε από ενέργειες άλλων»

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη της πολύκροτης υπόθεσης του Ζακ Κωστόπουλου έκανε λόγο για δικαίωση, μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ο πελάτης του ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο δικηγόρος Χάρης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 τόνισε ότι σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, αποδεικνύεται ότι ο εντολέας του «δεν έχει συμβάλει σε αυτό το αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Για το μέλλον του καταστήματος, ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του «σκέφτεται, αν θα ανοίξει ξανά το μαγαζί».

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζακ Κωστόπουλου να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ο δικηγόρος σημείωσε πως «η κατάσταση αμόκ είναι ένα στοιχείο που επιδεινώνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο εντολέας μου και διερωτήθηκε: «Τι περιμένουμε από έναν άνθρωπο που έχει πάθει ζημιά στην περιουσία του;».

Για πρώτη φορά ο κ. Αναγνωστόπουλος υποστήριξε πως ο πελάτης του «ενδεχομένως από ενέργειες τρίτων να παρασύρθηκε».

Τέλος, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι «στη μέχρι τώρα πορεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει αποκλειστεί ο θάνατος να επήλθε από τις εκδορές και τα τραύματα που έφερε».